Castellón On Line

Suscribirse a canal de noticias Castellón On Line Castellón On Line
Noticias de Portada de laPlanaAldia.com
Actualizado: hace 1 hora 50 mins

Castelló :: Els sindicats de l'Hospital Provincial demanen suport als ajuntaments per a recuperar el seu dret a la negociació en el Consorci

Sáb, 06/19/2021 - 03:00

La comissió permanent sindical del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, integrada pels sindicats CC.OO., UGT, SATSE i CSIF, ha iniciat una ronda de reunions amb els diferents grups polítics amb representació en la Diputació Provincial de Castelló amb la finalitat de recaptar suports entre els ajuntaments de les comarques castellonenques per a "recuperar" el seu dret a la negociació dins del Consorci.

Castelló :: El 98,07% dels examinats a l'UJI en la convocatòria ordinària de les PAU supera les proves

Sáb, 06/19/2021 - 03:00
El 98,07% de l'estudiantat que s'ha presentat en la convocatòria ordinària de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) celebrades del 8 al 10 de juny de 2021 en la Universitat Jaume I de Castelló ha obtingut el resultat d'apte.

Castelló :: El ple de Castelló es compromet amb la defensa dels drets de les persones LGTBI

Vie, 06/18/2021 - 03:00

L'Ajuntament de Castelló es posiciona a favor de la defensa dels drets LGTBI i es compromet amb les entitats associatives per celebrar el dia de l'Orgull any rere any. El consistori també condemna tots els atacs LGTBIfòbia i els delictes d'odi per raó de sexe o identitat de gènere. Això es farà visible amb la penjada de la bandera de l'arc de Sant Martí a la façana de l'Ajuntament amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, una efemèride que celebrarà cada any.

Castelló :: El CES-CV emite un dictamen con 18 observaciones generales a la Ley de Residuos de la Comunitat

Mié, 06/16/2021 - 03:00

El pleno del Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana (CES-CV) considera necesaria aprobar una Ley de Residuos en la Comunitat Valenciana, al tiempo que realiza una serie de observaciones al articulado de la misma. Desde el Comité se considera precisa una mayor participación pública, al tiempo que observa la necesidad de adaptar la norma autonómica a la estatal que, a su vez, trasponga la europea.

Castelló :: El Colegio de Médicos de Castellón inaugura su nueva sede

Mié, 06/16/2021 - 03:00

Castellón. El Colegio de Médicos de Castellón (COMCAS) inauguró hoy su nueva sede en la avenida del Mar, 48. Unas modernas instalaciones que acercan la institución a sus colegiados y a la sociedad castellonense. Una sociedad que estuvo representada por su alcaldesa, Amparo Marco, y el presidente de la Diputación de Castellón, José Martí. Ambos resaltaron el enraizamiento de la institución médica con los ciudadanos. Aspectos ambos a los que aludió el presidente del COMCAS, José María Breva, que abrió “la casa de los médicos” a la sociedad y reiteró la oferta de colaboración interinstitucional entre las administraciones local, provincial y autonómica.

Castelló :: Carrasco: 'L'Ajuntament no està sent el motor econòmic que hauria de ser. Només ha executat el 20% de les obres anunciades'

Mié, 06/16/2021 - 03:00

La portaveu del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, enlletgeix a l'alcaldessa Amparo Marco que en matèria de contractació pública continue fent els mateixos anuncis que fa un any. "Si el Pla d'Inversions de Reactivació Econòmica (PIRECAS) que van anunciar al maig de 2020 anava a ser la salvació per a pimes i autònoms, és incomprensible que encara tinga el 78% de les actuacions per fer. Hui dia de les 46 obres anunciades, només 10 estan acabades. Es confirma que l'Ajuntament de Castelló no està sent el motor econòmic que hauria de ser per a les pimes i autònoms quan més ho necessiten", explica.

Castelló :: Los médicos de Castellón inauguran mañana sede institucional

Mar, 06/15/2021 - 03:00

El Colegio de Médicos de Castellón (COMCAS) inaugura pasado mañana, día 16, su nueva sede en la avenida del Mar, 48. Un acto oficial, que contará con la asistencia de autoridades locales y provinciales, además del presidente de la OMC, la Generalitat y la Conselleria de Sanitat, así como de los colegios de médicos de la Comunitat Valenciana.

Castelló :: CSIF denuncia que la baixa del Comissari Principal deixa 'escapçada' la Policia Local a Castelló i demana 'solucions'

Mar, 06/15/2021 - 03:00

La Central Sindical Independent i de Funcionaris CSIF ha demanat per escrit tant a l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, com al regidor delegat de la Policia Local que definisquen “com més prompte millor” qui substituirà de manera provisional al Comissari Principal de la Policia Local de Castelló, que es troba de baixa després de patir un accident a la fi del passat mes de maig.

Castelló :: Marta Barrachina pacta amb la CEV una taula de treball per a liderar el futur de la província

Mar, 06/15/2021 - 03:00

El Partit Popular de Castelló i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana han pactat crear una taula de treball per al liderar el futur de la província. L'acord s'ha aconseguit en una reunió mantinguda entre la presidenta del PP a Castelló, Marta Barrachina, i el líder de la patronal valenciana, Salvador Navarro, amb l'objectiu de traçar “una comissió útil i profitosa per a liderar les oportunitats i la prosperitat que la província de Castelló mereix”.

Castelló :: Cuatroochenta, nominada entre les 4 pimes cotitzades amb major projecció internacional en els European Small and Mid-Cap Awards

Lun, 06/14/2021 - 03:00

Cuatroochenta, companyia tecnològica especialitzada en solucions digitals cloud i ciberseguretat que cotitza en BME Growth des d'octubre de 2020, ha resultat seleccionada per a participar en la novena edició dels European Small and Mid-Cap Awards 2021, sent nominada en la categoria 'International Star' a proposta de BME Growth al costat d'altres tres companyies europees.

Castelló :: Marco exposa el nou model de ciutat en el Fòrum de les Ciutats

Lun, 06/14/2021 - 03:00

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha participat aquesta setmana en el Fòrum de les Ciutats 2021 al qual ha sigut convidada per a exposar el nou model de ciutat dissenyat pel nou Pla General de Castelló dins de la sessió dedicada a 'Estratègies per a la regeneració urbana i la recuperació social'. En aquest fòrum, en el qual Marco ha participat de manera telemàtica, ha exposat les fites que incorpora el nou Pla General i que implicarà la transformació de Castelló en una ciutat "més moderna, inclusiva, sostenible i saludable".

Castelló :: El Serradal de Castelló entra a formar part de la Xarxa de platges sense fum de la Comunitat

Lun, 06/14/2021 - 03:00

Castelló disposa ja d'una platja sense fums. El Serradal ha entrat a formar part de la Xarxa de platges sense fum de la Comunitat Valenciana. Una qualificació que va sol·licitar l'Ajuntament a la Direcció General de Salut Pública i Addicions i a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP). L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha visitat la zona, en la que ja s'ha instal·lat cartelleria informativa en la qual s'indica que aquest espai costaner és una zona lliure de fums i s'han col·locat cendrers en els accessos a la platja.

Castelló :: CSIF reuneix 300 persones per a demanar al Consell que 'mantinga el CICU a la província, en lloc de repartir SAMU de manera arbitrària'

Vie, 06/11/2021 - 03:00

La Central Sindical Independent i de Funcionaris CSIF ha demanat a la Generalitat Valenciana de Ximo Puig que "mantinga el servei del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) a les províncies de Castelló i Alacant, en lloc de centralitzar-ho únicament a València mentre reparteix SAMU de manera arbitrària per les comarques castellonenques".

Castelló :: L'aeroport de Castelló recupera la connexió amb Bilbao amb dues freqüències setmanals

Vie, 06/11/2021 - 03:00

L'aeroport de Castelló ha posat en marxa aquest dijous la connexió amb Bilbao, gestionada per l'aerolínia *Volotea. La ruta estarà vigent fins al 27 de setembre, operant amb dues freqüències setmanals, en dilluns i dijous.

Castelló :: L'acceleradora Òrbita impulsada per Diputació i CEEI anuncia les seues 10 seleccionades i arranca la seua quarta edició

Vie, 06/11/2021 - 03:00

La quarta edició del Programa Òrbita d'Acceleració Empresarial, l'acceleradora de CEEI Castellón i Diputació de Castelló, ja està en marxa. Hui dijous han sigut presentades les 10 empreses seleccionades entre les més de 120 candidatures rebudes, en un acte que ha sigut transmés en directe a través de Youtube. Les triades han sigut Arkadia Space, Catness Game Studios, Flit2Go, Live4Life, Mimoto Parking, Momoven, Neocheck, Sharing Away, Texturjet i ForestChain.

Castelló :: CSIF convoca aquest dijous una 'cacerolada' de protesta per a exigir que el servei del CICU es mantinga a la província de Castelló

Jue, 06/10/2021 - 03:00

La Junta de Personal del Departament de Salut de Castelló, integrada pels sindicats CSIF. CC.OO., UGT, *SATSE, Intersindical i CESM-SAE, ha convocat per a aquest dijous dia 10 de juny (19.00 hores) una cacerolada de protesta en la plaça Huerto Sogueros de la capital de la Plana amb la finalitat de reclamar al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, que faça marxa enrere i mantinga el servei del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) a les províncies de Castelló i Alacant, en lloc de centralitzar-ho únicament a València.

Castelló :: Sanitat avala 28 dels 32 requisits perquè el General Universitari de Castelló puga realitzar trasplantaments

Jue, 06/10/2021 - 03:00
La Direcció General d'Assistència Sanitària de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha emés l'informe preceptiu sobre la sol·licitud d'autorització per a l'activitat de trasplantament renal necessari per a acreditar a l'Hospital General Universitari de Castelló amb resultat favorable.

Castelló :: La Guàrdia Civil incorpora dos gossos especialistes en la localització de restes humanes en mitjans aquàtics a l'operatiu establit en el Port de Castelló

Jue, 06/10/2021 - 03:00

El dia 28 de Maig del present any en el port de Castelló es va produir la bolcada del vaixell mercant de bandera panamenya “Nazmuye Ana”, on van resultar ferides diverses persones, i dues persones desaparegudes. Una d'elles va ser trobada sense vida el dissabte dia 29 de maig per bussos de l'Equip Especial d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil (GEAS) i de Salvament Marítim.

Castelló :: Gran Hotel Peníscola, Cooperativa de Viver i Itinerantur aconsegueixen els premis al Turisme 2020 de la Cambra de Castelló

Mié, 06/09/2021 - 03:00

El Premi a la Trajectòria ha recaigut, en aquesta edició, en Gran Hotel Peníscola, un establiment que va ser inaugurat al juliol de 2001 i que, des de llavors, ha centrat la seua atenció en el turisme familiar. Gran Hotel Peníscola, on destaca el seu Centre Wellness Spa, compta amb el certificat Hotel Children Friendly en nivell Excelence des de 2016. A més, des d'un any abans, en 2015, compta amb el reconeixement oficial com a Hotel de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana (segell Tour&Kids) i la distinció del segell de Turisme Familiar des de 2014. És l'únic hotel de la Comunitat Valenciana que compta amb aquestes tres distincions.

Castelló :: Castelló llança ajudes per 325.000 euros de suport a l'emprenedoria, plans d'ocupació i innovació social

Mié, 06/09/2021 - 03:00

L'Ajuntament de Castelló llança ajudes per valor de 325.000 euros destinades a tres línies de suport per a la creació i consolidació d'empreses, així com per al desenvolupament de projectes d'ocupació per part d'entitats del tercer sector i la realització de programes d'innovació social per a col·lectius en situació de vulnerabilitat. Es tracta de tres línies d'ajudes, impulsades des de l'Agència de Desenvolupament Local-Castelló Crea, les bases de les quals seran aprovades en una pròxima Junta de Govern Local i que enguany es veuran incrementades respecte a l'any anterior.

Páginas

  • APTDO. CORREOS 105
  • 12596 TORREBLANCA

Le atenderemos en cualquier problema que pueda surgir en su comunidad.

También puede utilizar nuestros formularios: Presupuesto, Aviso de incidencia/avería y Contacto

Aviso legal
Política de provacidad
Política de cookies