Castellón On Line

Suscribirse a canal de noticias Castellón On Line Castellón On Line
Noticias de Portada de laPlanaAldia.com
Actualizado: hace 1 hora 48 mins

Castelló :: La donació del 50% del sou dels regidors del PP de Castelló ja està ajudant a fer front a l'emergència social que viuen els veïns

Hace 11 horas 38 mins

La donació del 50% del sou d'abril dels regidors del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló ja està en mans dels seus destinataris i ajudant a fer front a l'emergència social que viuen els veïns. Tal com va anunciar el seu portaveu Begoña Carrasco, els set regidors del PP ja han fet en les últimes setmanes l'aportació global de 3.900 euros, la meitat de les seues retribucions derivades del seu càrrec institucional, una quantitat que ha permés la realització de test per a la detecció d'anticossos del *COVID-19 a tot el personal voluntari del Banc d'Aliments de Castelló, així com ajudar directa i econòmicament al Banc d'Aliments i a l'economat de Càritas, perquè puguen continuar desenvolupant "la impressionant labor social que ara mateix estan fent per a ajudar als que pitjor l'estan passant a Castelló".

Castelló :: Los médicos exigen a Sanitat una Primaria con capacidad de liderzgo y con presupuesto

Mié, 05/27/2020 - 03:00

Representantes de las sociedades científicas valencianas, convocadas por el Colegio de Médicos de Castellón, mantuvieron un debate online sobre el papel de la Atención Primaria en la desescalada de la COVID-19 y reclamaron una Dirección General de Atención Primaria que ejerza un liderazgo y que disponga de un presupuesto del 22%. Pidieron a la Conselleria de Sanitat, que excuso su asistencia, respeto y cuidados al cuidador, recursos técnicos y un reforzamiento de las plantillas, contratando a los MIR que acaban de finalizar su formación. Todos tuvieron un recuerdo para los fallecidos a causa de la COVID-19.

Castelló :: L'Acord de Fadrell impulsa una declaració per a penalitzar en les contractacions públiques a les empreses que defrauden a Hisenda

Mar, 05/26/2020 - 03:00

L'Acord de Fadrell impulsa una declaració institucional de cara el pròxim Ple que demana al Govern i a la Generalitat que penalitzen en les ajudes i contractacions públiques a les empreses que defrauden a Hisenda. PSPV, Compromís i Podem-EUPV treballen en la redacció d'una proposta de consens amb els grups de l'oposició perquè el Ple l'aprove.

Castelló :: PortCastelló creix un 1,2% en trànsits de mercaderies en el primer quadrimestre de 2020

Mar, 05/26/2020 - 03:00

El vicepresident del Consell d'Administració de PortCastelló, Miguel Ángel Gómez, ha presentat hui les últimes estadístiques de trànsit de mercaderies del port de Castelló.

Castelló :: El COMCAS reúne a sociedades científicas y Sanitat para debatir sobre el papel de la Primaría en la era COVID

Lun, 05/25/2020 - 03:00

El Colegio de Médicos de Castellón (COMCAS) organiza pasado mañana, a las 18 horas, un debate online  sobre “Presente y futuro de la Atención Primaria en la Era COVID”. Con ello busca ofrecer a sus colegiados información actualizada a partir de la experiencia de las sociedades científicas y la administración autonómica sobre cómo se ha trabajado y se va a seguir trabajando para atajar la pandemia de la covid-19. El debate ofrece posibilidad de interactuar con los participantes.

Castelló :: Marco recolza en la FEMP alliberar l'estalvi dels ajuntaments per a fer front a la crisi de la covid-19

Dom, 05/24/2020 - 03:00

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, com a membre de la Junta de Govern de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) ha recolzat una iniciativa per a reclamar que els ajuntaments puguen fer ús íntegre dels seus romanents i el seu superàvit per a fer front a despeses generals i inversions que tenen causa en els efectes de la pandèmia de la covid-19, així com mesures de flexibilització dels impactes que aquest ús genere en l'avaluació dels paràmetres d'estabilitat pressupostària, regla de despesa i sostenibilitat financera. Marco ha secundat així la proposta municipalista per a la reconstrucció econòmica i social davant la covid-19 que es va aprovar en la Junta de Govern celebrada aquest divendres de manera telemàtica.

Castelló :: Vox reuneix 500 cotxes a Castelló en la manifestació contra el Govern Central

Dom, 05/24/2020 - 03:00

Al voltant de mig miler de vehicles, segons l'organització, van discórrer ahir pels carrers de la capital de la província en la caravana convocada a nivell nacional per VOX per a mostrar públicament la repulsa contra el Govern Central. Una protesta derivada de la gestió que es realitza per la crisi del Coronavirus.

Castelló :: Carrasco reclama la immediata neteja de les platges i el calendari d'activació dels negocis perquè no es perden oportunitats enguany

Mar, 05/19/2020 - 03:00

La portaveu del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, insta que l'equip de govern de la ciutat, la Generalitat Valenciana i el Govern d'Espanya "es coordinen immediatament" i "resolguen d'una vegada" la falta d'adequació de les platges de la ciutat de Castelló, que continuen impracticables des de gener, després de les conseqüències del temporal Gloria. També demana que l'alcaldessa de Castelló, la socialista Amparo Marco, "complisca la seua paraula" i active el pla d'explotació de platges des de maig, perquè ara els han traslladat des de l'Ajuntament que no podran fer-lo fins a juliol.

Castelló :: El Museu de Belles Arts de Castelló obri les seues portes aquest dilluns, 18 de maig, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus

Lun, 05/18/2020 - 03:00

El Museu de Belles Arts de Castelló obrirà, de nou, les portes aquest dilluns, 18 de maig, que coincideix amb la celebració del Dia Internacional dels Museus, igual que tots els espais museístics que depenen de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

Castelló :: El COMCAS se suma al recuerdo de los médicos fallecidos en la lucha contra el coronavirus

Vie, 05/15/2020 - 03:00

El Colegio de Médicos de Castellón (COMCAS) se sumó al homenaje por nuestros compañeros fallecidos en su tarea de combatir el coronavirus. Profesionales de todas las especialidades, en especial de Atención Primaria y de Urgencias. En su memoria se guardaron 2 minutos de silencio en los centros de salud y hospitales de la provincia. Los profesionales sanitarios contagiados suponen un elevado porcentajes de población, más del 20 por ciento.

Castelló :: Castelló registra 0 morts per COVID-19

Jue, 05/14/2020 - 03:00

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha destacat que és el segon dia consecutiu en el qual les Unitats de Vigilància intensiva (UCI) de la Comunitat Valenciana no han registrat cap ingrés per *coronavirus. Però, a més, que la província de Castelló "no ha registrat cap mort per *COVID-19" en les últimes 24 hores. Unes xifres que contrasten amb 4 d'Alacant i les 5 de València. Així mateix, en aquests moments queden actius 3.300 dels casos detectats des de l'inici de la pandèmia, la qual cosa suposa el 23%. A la província d'Alacant representa el 20% i a Castelló i València el 25%.

Castelló :: Rallo (PSPV-PSOE): 'Necessitem diàleg i acords per a lluitar contra la COVID-19 i la crisi econòmica i social que ve'

Jue, 05/14/2020 - 03:00

"Necessitem diàleg i acords per al que ara és urgent, lluitar contra la pandèmia, i la crisi econòmica i social". Amb estes paraules, el senador del PSPV-PSOE per Castelló, Artemi Rallo, retreia ahir el discurs "d'excessos tremends i sense alternatives ni propostes" de l'oposició, durant la celebració de la Comissió de Constitucional, de la qual Rallo és portaveu, en el marc de la compareixença de la vicepresidenta primera, Carmen Calvo, per a informar de les mesures del Govern en la pandèmia. "Estem sentint excessos tremends i alguna intervenció delirant a força d'ofensiva, fent gala d'un exercici extrem d'irracionalitat per part de l'oposició", va assenyalar Rallo.

Castelló :: Marco sol·licita a la consellera de Sanitat conéixer els criteris definits per a avançar en la desescalada

Mié, 05/13/2020 - 03:00

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mantingut aquest dimarts una trobada per via telemàtica amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, al costat dels alcaldes de València, Joan Ribó, i d'Alacant, Luis Barcala. En aquesta trobada, convocada per la consellera, Marco li ha traslladat la necessitat de comptar amb tota la informació disponible a nivell local i de conéixer quins són els criteris definits per a poder avançar en el procés de desescalada.

Castelló :: Garcia: 'La celebració del 75 aniversari de la Magdalena es mereix tota la dignitat'

Mié, 05/13/2020 - 03:00
El portaveu del grup municipal de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha valorat la cancel·lació de les festes de la Magdalena com un pas «que semblava inevitable», davant les circumstàncies actuals i previsibles de la crisi sanitària. Per a Garcia «la celebració del 75 aniversari de les festes de la Magdalena es mereix tota la dignitat i tots els mitjans per a que la gent de la ciutat i la que ens visita el gaudisca veritablement».

Castelló :: Carrasco: 'Els comerços de la ciutat de Castelló necessiten l'ajuda ja.

Mié, 05/13/2020 - 03:00

La portaveu del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, reclama ajudes directes i suports concrets de manera urgent per als xicotets empresaris i autònoms del sector del comerç de la ciutat. "Necessiten l'ajuda ja. Dins de tres mesos s'hauran perdut molts negocis", ha declarat.

Castelló :: El PSPV-PSOE de la província de Castelló demana un pla específic d'ajudes per a la ramaderia de boví brau

Mié, 05/13/2020 - 03:00

El PSPV-PSOE de la província de Castelló presentarà una moció per a instar a les institucions públiques a dissenyar i posar en marxa un pla específic d'ajudes per a la ramaderia de boví brau que permeta fer front al deute generat per la falta d'ingressos i poder continuar alimentant als animals, així com realitzar les cures sanitàries necessàries.

Castelló :: Isabel Bonig assistix a al programa 'Cafè confinat' organitzat per NNGG de Castelló

Mié, 05/13/2020 - 03:00

La presidenta del PP en la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, assistirà demà dimecres al programa que ha organitzat amb molt d'èxit en xarxes socials Noves Generacions de Castelló, 'Café confinat'.

Castelló :: VOX Castelló se suma a la Caravana 'per Espanya i la seva llibertat' de el 23 de maig

Mié, 05/13/2020 - 03:00

VOX ha anunciat oficialment, i llançat el cartell, la caravana per Espanya i la seua llibertat que recorrerà el 23 de maig els carrers principals de totes les capitals de província, entre elles les de Castelló.

Castelló :: Castelló no celebrarà les festes de la Magdalena enguany a causa de la covid-19 i destinarà el pressupost al pla de xoc anticrisi

Mar, 05/12/2020 - 03:00

Castelló no celebrarà les festes de la Magdalena enguany a causa del coronavirus i destinarà el pressupost de les mateixes no compromés al pla de xoc municipal anticrisi. La decisió s'ha pres aquesta vesprada de forma consensuada, a sol·licitud del món de la festa, els representants de la qual han demanat per unanimitat la suspensió definitiva fins al 2021 davant la falta de garanties sanitàries a curt i mitjà termini i la incertesa que es puguen celebrar o no actes multitudinaris en els pròxims mesos.

Castelló :: La Unió de Consumidors preveu una allau de reclamacions un cop s'alce l'Estat d'Alarma

Mar, 05/12/2020 - 03:00
La situació creada pel *COVID 19 i l'estat d'alarma decretat, ha portat aconseguisc un increment substancial de les consultes i reclamacions derivades dels contractes que no s'estan podent complir durant aquest període[1]. Per això, i atés que en aquest moment és impossible tramitar aquestes reclamacions a causa de la paralització dels serveis públics, resulta probable que, una vegada es reinicien els còmputs administratius i es reincorporen tots els funcionaris al seu lloc de treball, es produirà un col·lapse enfront del qual es desconeixen les mesures que es destinaran per a intentar pal·liar-lo. Si a això unim que hi ha una tendència a fomentar el teletreball (amb escassetat de mitjans), així com una paràlisi total dels arbitratges de consum i serveis presencials d'atenció al consumidor durant aquest període, temem que el consumidor es veja seriosament afectat, fins al punt que puga ser molt complicat tramitar tot el devessall de consultes i reclamacions que -presumiblement- es presentaran davant els serveis de consum.

Páginas

  • APTDO. CORREOS 105
  • 12596 TORREBLANCA

Le atenderemos en cualquier problema que pueda surgir en su comunidad.

También puede utilizar nuestros formularios: Presupuesto, Aviso de incidencia/avería y Contacto

Aviso legal
Política de provacidad
Política de cookies