Oropesa On Line

Suscribirse a canal de noticias Oropesa On Line Oropesa On Line
Noticias de Portada de laPlanaAldia.com
Actualizado: hace 2 horas 5 mins

Orpesa :: La Conselleria i l'Ajuntament d'Oropesa projecten ampliar el passeig marítim de Amplàries

Mar, 06/15/2021 - 03:00

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat i l'Ajuntament d'Orpesa projecten l'ampliació del passeig marítim de Amplàries. Es tracta d'uns treballs que consistiran a eixamplar el tram del passeig dels Elefants entre 2 i 3 metres d'ample cap a l'interior i en el qual es contempla també la creació d'un carril bici paral·lel al tram per als vianants que tindrà una longitud de poc més de 3,5 quilòmetres.

Orpesa :: Orpesa i Autoritat Portuària treballen en la signatura d'un conveni per a la cessió de l'entorn del far

Jue, 06/10/2021 - 03:00

L'Ajuntament d'Orpesa signarà en les pròximes setmanes un conveni amb l'Autoritat Portuària per a la cessió dels jardins del far amb la finalitat de facilitar la celebració d'esdeveniments culturals i d'oci. Així ho ha avançat l'alcaldessa, María Jiménez, que ha rebut la visita del president de l'Autoritat Portuària, Rafa Simó; una trobada que ha servit per a perfilar aquest nou acord i en el qual han aprofitat per a visitar els exteriors d'aquesta instal·lació.

Orpesa :: Puig subratlla que 'Estiu Destral 2021' situa a les persones joves com a protagonistes de la recuperació i ajudarà a consolidar la imatge de la Comunitat com a destí segur

Mié, 06/09/2021 - 03:00

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assenyalat que el programa 'Estiu Destral 2021', que permetrà la contractació de 1.000 auxiliars d'informació d'entre 18 i 30 anys a les platges de la Comunitat Valenciana, situa a les persones joves com a protagonistes de la recuperació en una iniciativa única enguany a Espanya que ajudarà a consolidar la imatge de la Comunitat com a destí segur.

Orpesa :: El SAMU assisteix a un treballador amb policontusions després de patir un accident laboral a Oropesa

Lun, 05/24/2021 - 03:00
Sobre les 9.40 hores s'ha alertat al CICU d'un accident laboral a Oropesa. Concretament, l'incident s'ha produït al carrer Amplaries, on una bastida s'ha desplomat d'un edifici i un  treballador ha quedat enganxat.

Orpesa :: Orpesa condiciona el recorregut dels ‘bous al Ravalet’ amb una tanca de ferro

Dom, 05/16/2021 - 03:00

El municipi d'Orpesa ha conclòs les tasques de millora de la seguretat i l'accessibilitat del seu barri antic, en concret de la zona en la qual se celebren els tradicionals ‘bous al Ravalet’. Ara, tot el recorregut està degudament condicionat gràcies a la instal·lació d'una tanca i portes de seguretat.

Orpesa :: Oropesa entrega diplomes a 30 joves després de superar amb èxit el curs d'animador turístic

Dom, 04/25/2021 - 03:00

L'alcaldessa, María Jiménez, la regidora de Joventut, Jennifer Casañ, i la responsable de l'àrea de Joventut, Marta *Izquierdo, han fet *estrega aquest dissabte dels diplomes a un total de 30 joves del municipi que han superat amb èxit el curs d'animador turístic. Es tracta d'un curs, amb una duració de 30 hores, en el qual els participants han pogut aprendre les tècniques i recursos de l'animació turística en general i, específicament, de l'animació turística sostenible.

Orpesa :: Orpesa activa aquest divendres el servei de salvament i socorrisme per Setmana Santa

Jue, 03/25/2021 - 02:00

L'Ajuntament d'Orpesa ultima els preparatius cara a les festes de Setmana Santa. En aquest sentit, el consistori ha anunciat que posarà en funcionament a partir d'aquest divendres, 26 de març, i fins al pròxim 11 d'abril, els serveis de salvament i socorrisme a les platges.

  • APTDO. CORREOS 105
  • 12596 TORREBLANCA

Le atenderemos en cualquier problema que pueda surgir en su comunidad.

También puede utilizar nuestros formularios: Presupuesto, Aviso de incidencia/avería y Contacto

Aviso legal
Política de provacidad
Política de cookies