Oropesa On Line

Suscribirse a canal de noticias Oropesa On Line Oropesa On Line
Noticias de Portada de laPlanaAldia.com
Actualizado: hace 1 hora 46 mins

Orpesa :: L'Ajuntament d'Orpesa iniciarà la setmana vinent la neteja del ‘barranquet’

Lun, 11/02/2020 - 02:00

L'Ajuntament d'Orpesa començarà la pròxima els treballs de neteja del ‘barranquet’, un espai en el qual es canalitza tota l'aigua que descendeix des de la muntanya. Es tracta d'unes labors amb les quals consistori pretén previndre possibles inundacions cara a la temporada de pluges.

Orpesa :: Orpesa de Mar acomiada els actes en honor a la seva patrona amb l'espectacle de Nit paciència 'Resiliència'

Mar, 10/13/2020 - 03:00

Orpesa ha acomiadat aquest dilluns, 12 octubre, els actes dedicats a la seua patrona, la Verge de la Paciència. Uns festejos que enguany han tingut un caràcter del tot atípic a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19 i que, com no podia ser d'una altra forma, han comptat amb un estricte protocol de mesures de seguretat amb les quals s'ha garantit la salut de veïns i visitants.

Orpesa :: Orpesa promou el comerç local amb la creació d'una plataforma de venda 'en línia'

Mar, 09/22/2020 - 03:00

L'Ajuntament d'Orpesa ha arrancat un projecte encaminat a la creació d'una plataforma de venda 'en línia' per a promoure el comerç local. En la trobada han estat presents la regidora encarregada de l'àrea, Araceli de Moya, la tècnic responsable de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, María Segura, així com els experts de l'empresa Global *Tech *Strategies, companyia especialitzada en la gestió i desenvolupament de ciutats intel·ligents i l'encarregada de l'execució del projecte.

Orpesa :: Detinguda una dona per estafar més de 310.000 euros fingint ser advocada a Orpesa

Mar, 09/15/2020 - 03:00

La Guàrdia Civil ha detingut a una dona de 33 anys d'edat veïna de Castelló i natural de Tunísia, com a suposada autora d'un delicte d'estafa continuada en haver efectuat operacions de reintegrament durant tres anys per un import de 311.000 euros del compte bancari de la perjudicada. La denunciant, natural d'Egipte i resident a Orpesa, va conéixer a la suposada autora qui deia ser advocada, per a ajudar-lo en els seus tràmits burocràtics a Espanya, ja que aquesta desconeixia l'idioma.

Orpesa :: Orpesa agraeix al Tinent Don Javier Chups el seu treball per i per al municipi i el felicita pel seu nou lloc

Mié, 08/26/2020 - 03:00
L'Ajuntament d'Orpesa ha volgut felicitar el Tinent-Cap del Lloc de la Guàrdia Civil del municipi, Don Javier *Chups, pel seu nou lloc. En aquest sentit, l'alcaldessa, María Jiménez, ha aprofitat per a agrair-li "la gran faena que ha realitzat durant tots aquests anys per i per a la nostra localitat, fent d'Orpesa un lloc més segur i amable en el qual viure". "Li desitgem el millor en la seua nova etapa professional", ha afegit la primera *edila.