Oropesa On Line

Suscribirse a canal de noticias Oropesa On Line Oropesa On Line
Noticias de Portada de laPlanaAldia.com
Actualizado: hace 2 horas 5 mins

Orpesa :: Oropesa entrega vals de compra a famílies necessitades gràcies a la donació del banc d'aliments

Mar, 05/26/2020 - 03:00

L'Ajuntament d'Orpesa ha repartit un total de 1.500 euros en vals per a compres en *Consum, gràcies a la donació realitzada pel banc d'aliments de Castelló. En total, han sigut 25 les famílies beneficiades, que han rebut un xec de 50 euros, i quasi una desena de persones que viuen soles o en parella, als qui se'ls ha entregat un val de 30 euros.

Orpesa :: Jiménez demanarà informes a diversos organismes abans de concedir la llicència al Centre d'Interpretació Marí del Mediterrani d'Oropesa

Dom, 05/24/2020 - 03:00
L'alcaldessa d'Oropesa, María Jiménez, ha anunciat que sol·licitarà informes a diferents organismes competents en l'àmbit mediambiental sobre l'afecció que tindria el Centre d'Interpretació Marí del Mediterrani (*CIMED) en el litoral sud de la població, abans de concedir llicència. En aquest sentit, entre altres accions, remetrà un escrit a la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, de la qual depenen totes les qüestions relatives a Medi Ambient, perquè es pronuncie sobre la possible afecció del projecte en l'entorn, “de manera que si considera que l'actuació que es durà a terme allí pot afectar l'ecosistema de la zona, prenga cartes en l'assumpte”.

Orpesa :: L'Ajuntament d'Oropesa concedirà ajudes de fins a 1.000 euros a comerços, empresaris i autònoms locals

Mié, 05/20/2020 - 03:00

L'Ajuntament d'Orpesa ja ha establit els criteris perquè aquells empresaris, comerços i autònoms amb domicili fiscal en la localitat o l'establiment en el municipi puguen sol·licitar una línia de subvencions econòmiques que ascendeix al mig milió d'euros. “Aquestes ajudes podran demanar-les, a la fi de la setmana que ve, aquells negocis que han sigut obligats a cessar la seua activitat, les empreses que no han tancat durant l'Estat d'Alarma per realitzar serveis essencials, però que han vist minvats els seus ingressos en un 30%, i els establiments de temporada que no han pogut obrir”, ha assegurat l'alcaldessa, María Jiménez.

Orpesa :: L'Ajuntament d'Oropesa implanta un sistema pioner que permet detectar la COVID-19 en aigües d'embornal

Lun, 05/18/2020 - 03:00

Oropesa serà un dels municipis de la Comunitat Valenciana on es posarà en marxa un sistema innovador i pioner que permet detectar la COVID-19 en les aigües d'embornal. Així ho ha assenyalat l'alcaldessa, María Jiménez, després de la signatura d'un protocol de col·laboració entre l'Ajuntament i el laboratori de Global Omnium, un mètode a través de la qual "podrem avançar-nos a l'aparició de possibles nous brots i focus d'infecció".

Orpesa :: L'Ajuntament d'Oropesa assumirà la totalitat de les càrregues de la remodelació del PAI de l'avinguda La Plana

Jue, 05/14/2020 - 03:00

L'Ajuntament d'Orpesa ha aprovat per unanimitat, en el ple ordinari celebrat aquest matí de manera telemàtica, la proposta per a assumir la totalitat de les càrregues corresponents al Pla d'Actuació Integrada (PAI) de l'avinguda La Plana, un programa que es va aprovar l'any 2010 i les obres del qual van acabar en 2011.

Orpesa :: Oropesa remodelarà una plaça de Amplàries per a convertir-la en centre neuràlgic de concerts i esdeveniments culturals

Mié, 05/13/2020 - 03:00

L'Ajuntament d'Orpesa es prepara per a iniciar un nou projecte amb el qual pretén dinamitzar la zona de *Amplàries amb l'objectiu de dotar d'activitat les seues tres platges, principal valor turístic del municipi. Així ho ha anunciat l'alcaldessa, María Jiménez, qui ha assenyalat que “aquesta actuació, l'objectiu de la qual és convertir *Amplàries en lloc de referència d'esdeveniments, trenca amb la tendència d'altres equips de govern que no invertien fa anys en aquest lloc”.

Orpesa :: L'Ajuntament d'Orpesa prepara 12.000 mascaretes per repartir entre la població durant la 'desescalada'

Vie, 05/08/2020 - 03:00

L'Ajuntament d'Orpesa reprendrà demà un nou repartiment de màscares per a tota la població del municipi, després d'haver-hi proveït d'aquest material de protecció, en distribucions anteriors, als majors de 65 anys i grups de risc. “El nou repartiment correspon al lot de 12.000 màscares que adquirim a través de la Diputació provincial, del qual ha arribat un altre lliurament, per això demà mateix iniciarem la distribució”, ha anunciat l'alcaldessa, María Jiménez.

Orpesa :: Oropesa ha repartit 2.750 quilos de menjar per a les famílies més desfavorides per la crisi del Coronarivus

Lun, 04/27/2020 - 03:00
L'Ajuntament d'Orpesa, a través de la Regidoria de Serveis Socials, ha repartit un total de 2.750 quilos d'aliments destinats als col·lectius més vulnerables del municipi des que es va decretar l'estat d'alarma. Uns productes que han sigut donats per Marina d'Or, la fruiteria regentada per Mohamed Mamjoud, Consum, la botiga d'alimentació de Said Meskine, *Bon Àrea, Grup Quesada, el restaurant A mitja llum, fleca Marga i Quad Universe.

Orpesa :: L'Ajuntament d'Oropesa coordinarà amb els empresaris mesures per a reactivar l'economia local

Mié, 04/22/2020 - 03:00
L'alcaldessa d'Oropesa, María Jiménez, i la regidora de Comerç, Araceli de Moya, han mantingut una reunió telemàtica amb l'associació d'empresaris del municipi en la qual han traslladat “la voluntat de l'equip de Govern de coordinar amb els empresaris mesures per a reactivar l'economia local”. Així ho ha declarat Jiménez, qui ha assegurat que la trobada ha servit per a “intercanviar impressions sobre la dura situació per la qual els nostres comerciants i hostalers estan travessant”.

Orpesa :: Orpesa demana destinar tot el romanent de 2019 a mesures contra el Covid-19

Lun, 04/20/2020 - 03:00

L'Ajuntament d'Orpesa s'ha adherit a la declaració institucional realitzada per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (*FEMP) en la qual reclama al Govern central, entre altres mesures, que els consistoris puguen utilitzar el 100% del romanent per a la reactivació econòmica i el foment de l'ús del municipi. En el cas d'Oropesa, aqueix superàvit és de 26 milions d'euros, segons ha indicat l'alcaldessa, María Jiménez.

Orpesa :: L'Ajuntament d'Oropesa prepara un Pla Integral de Reactivació del Turisme que supera el milió d'euros

Sáb, 04/18/2020 - 03:00

L'Ajuntament d'Orpesa ha preparat l'esborrany d'un Pla Integral de Reactivació del Turisme que comptarà amb un pressupost superior al milió d'euros, en el qual cobraran especial protagonisme les platges i el teixit empresarial, amb l'objectiu que “l'impacte de la la crisi sanitària siga el menor possible”.

Orpesa :: Oropesa activa el servei de ‘biblioteca a domicili’ per a facilitar la cultura a tots els veïns a causa del Covid-19

Vie, 04/17/2020 - 03:00

La cultura arriba aquesta setmana directament a la cases de tots els veïns d'Orpesa. A causa del Covid-19, l'Ajuntament posa en marxa aquesta setmana el servei de biblioteca a domicili amb la finalitat que tots aquells interessats a realitzar préstecs de llibres puguen fer-ho sense eixir de casa, “alleujant, en la mesura que siga possible, el confinament de la població durant aquests moments tan difícils que estem vivint”, assegura el regidor de Cultura, *Gonçal Tamborero.

Orpesa :: Oropesa del Mar aprueba un nuevo plan fiscal que aplaza numerosos impuestos para ayudar a empresarios y familias

Jue, 04/16/2020 - 03:00

El Ayuntamiento de Oropesa del Mar ha celebrado esta mañana la primera Junta de Gobierno telemática en la que se ha aprobado un nuevo plan fiscal que contempla el aplazamiento de numerosos impuestos con el objetivo de reactivar la economía local y apoyar a todos los ciudadanos del municipio.

Orpesa :: Correos reparte en Oropesa cerca de 700 libros y cuentos del Ayuntamiento para los escolares

Mié, 04/15/2020 - 03:00

Correu-vos ja ha finalitzat a Oropesa el lliurament dels set-cents enviaments que van ser depositats durant la setmana passada per l'Ajuntament de la localitat. Set empleats de l'empresa postal han repartit aquests llibres i contes de manera voluntària entre els escolars dels col·legis municipals que aquests dies romanen en els seus domicilis. Aquesta iniciativa pretén fomentar entre els menors l'oci cultural durant el confinament pel coronavirus

Orpesa :: L'Ajuntament Orpesa de Mar ajorna el pagament de l'IBI a el mes de novembre

Dom, 04/12/2020 - 03:00

L'Ajuntament d'Orpesa, davant la situació d'emergència sanitària provocada per la pandèmia del *coronavirus, ha decidisc modificar el calendari fiscal amb l'objectiu que “totes aquelles persones que hagen vist danyada la seua economia puguen realitzar el pagament dels seus impostos una vegada l'activitat econòmica de la població haja tornat a la normalitat”, indica l'alcaldessa, María Jiménez. “Volem tractar de fer el més suportable possible els efectes econòmics causats pel *Covid-19, tant als particulars com a petites i mitjanes empreses de la localitat”, insisteix.

Orpesa :: L'Ajuntament d'Orpesa reparteix mones a sanitaris, bombers, policia, brigades i serveis socials

Vie, 04/10/2020 - 03:00

L'Ajuntament d'Orpesa ha realitzat el repartiment de mones de Pasqua, dolça molt típic d'aquestes dates, al personal que treballa aquestes setmanes en els serveis públics essencials per a poder cobrir les necessitats de la població. L'alcaldessa, María Jiménez, al costat de les regidores Jennifer Casañ i Silvia Arnau, ha sigut l'encarregada de fer lliurament d'aquests productes als treballadors del centre de salut, personal de Serveis Socials, agents de la Policia Local, Guàrdia Civil, les brigades municipals i al cos de bombers.

Orpesa :: Orpesa registra pluges de fins a 248 litres per metre quadrat

Mié, 04/01/2020 - 03:00

Les fortes pluges registrades durant el dia d'ahir, i que continuen –encara que en menor mesura-- en la jornada de hui, han afectat de manera intensa al municipi d'Orpesa, provocant inundacions en el passeig de la Petxina, la zona més perjudicada de la localitat. És per això que l'Ajuntament es va veure obligat a tallar al trànsit l'accés al municipi costaner, així com el vial per a accedir a la citada platja i l'entrada als *Amplàries.

Orpesa :: Els bombers realitzen 13 actuacions a Orpesa per les pluges d'aquesta vesprada

Mar, 03/31/2020 - 03:00

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha intervingut en tretze serveis a causa de les pluges en la localitat d'Orpesa (Castelló), fonamentalment rescats i acovardisques.

Orpesa :: La Guardia Civil detiene a una persona por un delito de varios robos en domicilios en Oropesa

Jue, 03/26/2020 - 02:00
La Guardia Civil ha detenido a un hombre de 39 años de edad como supuesto autor de un delito continuado de robo con fuerza en el interior de cinco domicilios utilizados como segundas residencias en la localidad de Oropesa.

Páginas

  • APTDO. CORREOS 105
  • 12596 TORREBLANCA

Le atenderemos en cualquier problema que pueda surgir en su comunidad.

También puede utilizar nuestros formularios: Presupuesto, Aviso de incidencia/avería y Contacto

Aviso legal
Política de provacidad
Política de cookies